Certificacions i Premis

L’oli Priordei disposa de les principals certificacions que en garanteixen la qualitat i les propietats nutricionals. Priordei també ha merescut guardons en diversos àmbits.


Certificacions

Certificació ecològica CCPAE


Priordei està certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) com a empresa que elabora els seus productes seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que aquests han estat controlats en tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Certificació als productes Kosher


Priordei disposa del certificat Kosher que garanteix que els nostres productes compleixen amb les normes de la religió jueva. El certificat avala que PRIORDEI compleix amb la política d’aliments Kosher i amb uns requisits de neteja, puresa i qualitat que són molt estrictes. Pel mercat és un certificat que garanteix una preparació responsable dels aliments.


ISO 22000:2005


Priordei està certificada com a empresa que compleix la normativa ISO 22000:2005. Aquesta és la norma internacional de sistemes de gestió de seguretat alimentària que abraça tota la cadena de subministrament. Certifica que l’empresa garanteix la innocuïtat dels nostres productes per a la salut dels consumidors.


Premis

Els olis de Priordei estan reconeguts entre els millors del món i estan inclosos en algunes de les guies més prestigioses en l’àmbit internacional. Com Flos Olei, Iber Oleum, Evooleum.

Priordei ha obtingut diversos premis i reconeixements a nivell global, tant per la qualitat dels nostres olis com per la capacitat d’innovació en el camp oleícola.

Concurs Internacional Olive Japan

El condiment infusionat fet amb oli d’oliva verge extra i trufa blanca de Priordei va guanyar el 2015 el Concurs Internacional Olive Japan. Aquest és el certamen de competició més important de la regió d’Àsia i Oceània i es considerat com el de més qualitat del món. .


Gulfood

L’oli d’oliva verge extra de Priordei especialment adreçat a infants Priordei Kids va obtenir el 2012 el reconeixement internacional al Best newcomer brand or business: Highly Commended de la fira Gulfood que es fa als Emirats Àrabs. Gulfood és la fira més gran que es fa a l'Orient Mitjà dedicada a la indústria de l'alimentació i l'hosteleria, l'esdeveniment té lloc al recinte Dubai International Conventions and Exhibitions Centre.


A Catalunya també ens avalen nombrosos premis

A Catalunya també ens avalem nombrosos premis obtinguts a fires i certàmens especialitzats arreu, els darrers a la Fira Intercomarcal d’Oli de Móra la Nova i al Concurs al Tast d’Olis de les Terres de l’Ebre.

La nostra empresa també ha estat distingida per les pràctiques empresarials. La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat ens va atorgar el 2019 el Premi Pime a la qualitat lingüística en el món empresarial que s’atorga anualment a l’empresa catalana que més ha integrat el català en la seva pròpia cultura com una diferència competitiva més del negoci o activitat empresarial.